*    Atlantispartiet.

                            Demokrati skall baseras på fakta och vetenskap.

Misskötsel.

Vi uteslutna har under mandatperioden levererat runt 60 insändare som publicerats i lokaltidningarna. Syftet med detta är att få förtroende för sina åsikter och förda politik. Inte i en enda av dessa har trampats i klaveret. Alla är representativa även för vårt nya parti. Samtidigt har det pågått klavertramp från den absoluta partieliten ner genom organisationen och här lokalt väl representerat av vår egen distriktsordförande. En politisk ryggsäck som skadar trovärdigheten för alla inom organisationen. Allt eftersom tiden gått har dock förtroendet blivit alltmer personligt förknippat med Gerhard Carlsson som person såväl bland allmänhet som bland andra politiker. Det är vad Sd:s presstalesman Martin Kinnunen beskriver som att missköta sig. 

Att göra ett bra jobb och hålla sig inom lagens ramar är positiva egenskaper hos atlantispartister. 

Att Åke Durre har erkänt att han tagit ut alldeles för mycket pengar ur Östersundsavdelningen. Det vägrar han betala tillbaka. I andra sammanhang har sådant beteende omedelbart lett till uteslutning.  Därefter kom följande uttalande som han själv författat:

När en fullt enig styrelse vid årsmötet, bekräftade sin diskriminerande männikosyn med stöd av partiets stadgar, blev detta orsaken till att jag lämnade partiet!  Redovisades även muntligt vid fullmäktigemöte den 17:e juni, där jag kvarstår tills vidare. ( LT 20/6 2013 ).

Hur skulle andra partier reagera om en medlem tillfogat sig medel och yttrade sig så? Sd-riks gav Durre allt stöd han kunde få på meriten att göra Östersundsavdelningen så stor skada som möjligt. Med en förstörd Östersundsavdelning skulle partistödet vara tillgängligt för distriktets verksamhet. En ambition hos såväl distriktet som riks för att kunna ge trotjänaren Ronny Karlsson en riksdagsplats.

Om partitoppen tycker att tvivelaktigt beteende gynnar dem är allt tillåtet. Den som delar den inställningen är Sverigedemokrat.

      

Tillbaks till vägledning..

 

carlfestin@hotmail.com