*    Atlantispartiet.  

Min kritik av media, främst Public Service, övriga riksdagspartierna och svenska myndigheter är att de inte försvarar de mänskliga rättigheterna. Att så är solklart och fullständigt bevisbart. Mest kritisk är jag gentemot Jämtländsk polis och åklagarmyndighet som inte gör sitt jobb då makten hetsar men springer och jagar enskilda för att imponera på makten. Samma myndighet har nu valt att åtala mig och svenskt rättsväsendes Golgatavandring har inletts som bara kan sluta i fullständig förnedring. Jag åtalas för stöld när SD:s partistyrelse har satt sig över grundlagen och jag förvaltar medlemmarnas medel.  För allmänheten kommer det att bli uppenbart att ett fåtal personers underlåtenhet att lagföra maktens företrädare skapat ett helt annat parlamentariskt läge än vad som förelagat om de gjort sitt jobb. Av detta skäl är valet överklagat som icke demokratiskt representativt. Att jag nu åtalas är bara ett sätt för åklagarmyndigheten att hämnas min kritik men med konsekvensen att SD:s partiledning, Public Service och annan media kommer att få stå till svars för att de trots skriftlig bevisning nationellt sprider helt grundlösa anklagelser. Anklagelser som nu kommer att avslöjas som lögner för att skapa legitima skäl när det egentliga skälet var utresning ur SD-Östersund för att jag och ordförande Gerhard Carlsson försvarat mänskliga rättigheter.

Hur det gick med åtalet? 

Åklagaren motsatte sig att jag använde mina åberopade vittnen, domstolen godkände åklagarens begäran, advokaten gick på samma linje. Jag gav honom sparken. Domstolen behöll honom för att jag inte skulle få försvara mig själv. 

Jag påvisade korruptionen och rättsrötan och de vågade inte fälla mig utan jag blev frikänd.

Total förnedring av svenskt rättsväsende!

Public Service som gladeligen spred stöldanklagelserna har naturligtvis inte rapporterat att jag frikändes. Att störa den politiska makten och bidragsgivarna är tabu inom PS.

I december 2016 förvägras SDU och Sveriges unga muslimer bidrag av MUCF för att de inte uppfyller demokratiska villkor. SD får dock fortsatt partistöd därför att deras hets mot muslimer gynnade byggkorruption som väl förankrad i de etablerade politiska nomenklaturen upphäver alla grundlagar och internationella konventioner. Därför har SD fortsatt bidrag trots grova hetsbrott.

    Carl Festin, Östersund

                            Demokrati skall baseras på fakta och vetenskap.

 Europaparlamentet förändrar reglerna för ekonomiska bidrag till paneuropeiska partier. Förändringarna innebär att partier som bryter mot EU:s grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter inte längre kommer kunna få ekonomiskt stöd.

SD kräver att företrädare bryter mot europakonventionen. I Sverige hycklar dock alla andra riksdagspartier. De är motståndare mot SD så länge det är politiskt korrek. Ifrågasätts partibidragen så är det inga partier som skyddar folkrätten. Partibidragen till SD försvaras och fortsätter utbetalas av den övriga politiska makten. Utåt är SD paria, innåt partner. Ifrågasätts partistödet så försvaras europakonventionen inte av något riksdagsparti. Finns politiska och ekonomiska vinster kommer alla svenska riksdagspartier att acceptera människorättsbrott.

SD använder partibidragen för att motverka demokratin. Tvärt emot bidragens syfte.

Övriga partier stödjer SD. Inför hotet att partistödet kan ifrågasättas så accepterar de vilka brott som helst.

Att följa makten och pengarna gjordes av Samlingsregeringen. Medan nazisterna samlades till Wannseekonferenz så krattade Samlingsregeringen manegen i Sverige. I händelse av en tysk invasion så skulle de ta tillfället i akt och låta nazisterna utrota svenska tattare. På socialminster Möllers och statssekreterare Tage Erlanders initiativ så registrerades därför svenska tattare, "detta bottenskikt i den svenska folkmassan". Då var demokratierna USA och England i krig med Nazityskland. Svenskt intresse för demokratins försvar i kriget blev det inte förrän de började vinna på slagfälten.

Hotas partibidragen får såväl folkrätt som demokrati låg prioritet.

Olagliga utbetalningar av partibidrag till SD som delgetts åtalsgrund.

EU:

Europaparlamentet förändrar reglerna för ekonomiska bidrag till paneuropeiska partier. Förändringarna innebär att partier som bryter mot EU:s grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter inte längre kommer kunna få ekonomiskt stöd. ( citat ur expo 17/4 2014 )

Vi lämnar därför in samma anmälan till EU som tidigare förelagts Svenska staten.

 

 

Svenska staten: 

För riksdagsplatserna. 12 miljoner/år till SD beslutat 5/11 2013. Drygt 15 efter valet 2014.

Partibidragsnämndens ledamöter polisanmälda för ekonomiskt stöd av folkrättsbrott.

Landsting:

Med partiledningarna informerade betraktas också alla landsting som informerade. Alla SD-distrikt stödjer stadgemässigt riksorganisationen ekonomiskt med 25 procent av erhållna partibidrag.

Kommuner. 

Med partiledningarna informerade betraktas också alla andra aktuella kommuner som informerade. Alla SD-kommunföreningar stödjer stadgemässigt riksorganisationen ekonomiskt med 25 procent av erhållna partibidrag.

Kommunalrådet i Östersund, Ann-Sofie Andersson, motsatte sig indrag av SD:s partibidrag. Polisanmäld för ekonomiskt stöd av folkrättsbrott.

 

Ann-Sofie Andersson            Polischef Stephen Jerand.

                                                                                         Anna-Caren Sätherberg, polisstyrelsens ordförande, riksdagsledamot sedan valet.

 

Polischef Stephen Jerand är direkt underställd Ann-Sofie Andersson som ledamot i polisstyrelsen Jämtlands län. Den leds av partikamraten, ordförande Anna-Caren Sätherberg. En svensk konstruktion som innebär att svenska politiker inte åtalas medan polis jagar enskilda individer, typ kafeägare som säljer negerbollar.

Marie Stensby ordförande Krokomsavdelningen invald som ersättare i partistyrelsen under den sedan ca 2,5 år tillbaka pågående folkomröstningskampanjen mot moskébygge i grannkommunen Östersund. Östersundsavdelningens Carl Festin och Gerhard Carlsson uteslöts på grund av att de motsatte sig folkomröstningen och folkrättsbrott. Direktcitat från SD-Krokoms hemsida.

Röstesedel mot moské i Östersund: Sverigedemokraterna i Krokom.

Sverigedemokraterna är emot byggandet av en moské i Östersunds kommun, mycket beroende på muslimernas kvinnosyn, barnäktenskap, månggifte,halalslakt, hedersmord och stening.

Påståendena är redan fullt lagreglerade och vissa sedan 1000-talet. Något politiskt budskap är det därför ej utan handlar enbart om hets mot folkgrupp.

Några invändningar mot att utbetala partistöd till SD har inga andra partier. Några invändningar har inte heller Public Service, PS, varken mot SD:s folkomröstning eller den uppenbara hets mot folkgrupp som uttalandet är bevis för. PS ägnar sig åt att jaga enskilda som säljer negerbollar och busande tonåringar som ritar hakkors för att få medial uppmärksamhet. Det är ett sätt att ge en bild av att man står upp för demokratin medan det i verkligheten är att gå maktens ärenden oavsett budskap. Då makten bryter mot folkrätten jagar statsmedia och myndigheter enskilda som ifrågasätter detta. 

Bevis för att Sverige hycklar med ett annat regelverk för enskilda.

Den 9 juli i fjol kommenterade Michael Hess en krönika på Aftonbladets hemsida.

"När ska ni journalister inse att det är djupt inrotat i Islams kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära. Finns ett stort samband mellan våldtäkter i Sverige och antalet invandrare från MENA länder", skrev han i sin kommentar.

Den 8:e maj 2014 fälldes Michael Hess i Blekinge Tingsrätt för hets mot folkgrupp. Antagligen mest för att han kritiserade media medan innehållets relevans inte bedömdes i målet.

Valet 2010 stödde 340 000 SD. 2014 stödde 801 000 SD.

Värt att notera att Michael Hess publicerats i media med Aftonbladet som ansvarig utgivare. SD-riks är ansvariga för sin officiella hemsida.

De enskilda individerna Dan Park och Henrik Rönnqvist jagas nu av media och rättsväsende.

Politiskt organiserad hets stödd av 801 000 väljare är maktens företrädare och åtals därför inte. Som enskild är man 800 000 ggr mer utsatt i Sverige än som riksdagsledmot.

  

Rekryteringen görs av rasister och partistyrelsen utesluter ickerasister. 

 

så får nolltoleransen en ny innebörd.

Nolltolerans mot enskilda men inom ramen för partiet åtalas ingen.

Klavertrampen kommer aldrig att upphöra,

 

De som trott på Jimmie Åkessons nolltolerans mot rasism och jobbat för partiet är grundlurade.

 

Frågor

Carl Festin 063-85086. 

Medfinansiering till processkostnad:  PG 3071 01 08613.

Tillbaks till start.

 

carlfestin@hotmail.com